GYIK 2019-07-19T09:14:57+00:00

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

AZ ILLATOSÍTÓINKRA VONATKOZÓ LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK. HA NEM TALÁLOD AMIT KERESEL, KÉRJÜK ÍRJ NEKÜNK EMAILT.

Mennyiség, és kivitel függvénye. Minél többet vásárolsz, annál alacsonyabb az ár. Ha te tervezed meg a saját illatosítódat akkor természetesen a designra nem számolunk fel költséget, Ha mintát használsz fel és a logót nekünk kell rárakni, 2900 Ft, ha teljesen mi tervezzük meg a designt akkor 5900 Ft tervezési költséget számolunk fel.

A minimálisan rendelhető mennyiség 50 db.

virág, eper, tenger, citrom, barack, kókusz, sárgadinnye, menta, vanília, new car, exotic, zöldalma, szezonális illatok

Kapsz egy megrendelést visszaigazoló e-mailt, majd az előleg vagy a teljes ár kifizetését követően elkezdődik a mi munkánk. Ha kértél tervezést az átfutás 2-3 munkanap. A grafika jóváhagyása után kb. 1 hét a gyártás. Ha elkészültünk jelezzük és küldjük a legyártott illatosítókat. A teljes összeget átvételkor (levonva az előleget) vagy a csomagküldés előtt kell kiegyenlíteni utalással.

  • átutalással,
  • utánvétes fizetéssel,
  • Irodánkban készpénzzel (7623, Pécs Közraktár u. 1-3).

A megrendelés visszaigazolása után 50% előleget vagy a teljes összeget kell kifizetni. A teljes összeget átvételkor (az előleget levonva) vagy a csomagküldés előtt kell kiegyenlíteni utalással.

Abban az esetben, ha nem jött meg a rendelés az ígért időben, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen (hello@myfreshener.hu) vagy telefonon: +36 20 5027 156.

Baranya aranyában, azaz Pécsen, egészen pontosan: 7623 Pécs, Közraktár u. 1-3

A tárolási idő egy év, ha száraz helyen tárolják.

Igen. Egyenként, speciális illatzáró celofán fóliában. Ha kéred a tetején saját karton címkéddel is ellátjuk, felár ellenében.

Ha fokozatosan húzod le a fóliát akkor az illat időtartama körülbelül 2-3 hét, de ha egyből leveszed az egészet akkor 10-15 nap.

Igen, küldhetsz egyedi grafikát, ez esetben kérlek vedd figyelembe tervezéskor a segédletünket. Ha nincs grafikusod, mi megtervezzük vagy a sablonok alapján állítjuk össze (válassz egy mintát az oldalról).

Erre egyelőre nincs mód, aktuális illatainkról érdeklődj elérhetőségeinken.

Az általános tervezési és gyártási idő 1,5-2 hét a megrendelési előleg beérkezésétől számítva, de igénybe tudod venni az 5 napos határidőnket, azonban ez egyeztetést igényel és 40% felárral jár.

Az ár tartalmazza az illatosító mindkét oldalának nyomtatását.