GYIK 2024-02-29T16:21:53+00:00

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

AZ ILLATOSÍTÓINKRA VONATKOZÓ LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK. HA NEM TALÁLOD AMIT KERESEL, KÉRJÜK ÍRJ NEKÜNK EMAILT.

LÉGFRISSÍTŐ ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓ:
Tolja ki a légfrissítőt a tasak tetején és függessze fel. Az optimális illaterősség eléréséhez hetente 1 centiméterrel csúsztassa kijjebb, végül távolítsa el a tasakot. A légfrissítő szabadon függesztendő, ne érintkezzen textil vagy műanyag felülettel! Gyermekek kezébe ne kerüljön! Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat! Bőrrel való érintkezés kerülendő! Ha az anyag bőrre kerül, azonnal bő vízzel és szappannal le kell mosni! Kerülni kell a termék környezetbe jutását!
Gyártja: www.myfreshener.hu

EGYEDI, AUTÓS REKLÁMILLATOSÍTÓVAL KAPCSOLATOS HASZNÁLATI ÉS MEGRENDELÉSI FELTÉTELEK:
-A légfrissítő szabadon függesztendő, nem érintkezhet textil vagy műanyag felülettel pl.: autó műszerfal, kárpit, levegőbeömlő stb.!
-Gyermek kezébe ne kerüljön!
-A termék illatanyagot tartalmaz!
-Bőrrel érintkezve, túlérzékenységet okozhat (nem alkalmas a test illatosítására), ha az illatosító anyag bármely felületre kerül, azonnal le kell mosni bő szappanos vízzel!
-Kerülni kell a termék környezetbe jutását!
“Saját nyomdakész grafikám van” opció választása esetében a gyártási sajátosságoknak megfelelő nyomdakész grafikát várunk.
Ehhez a “TERVEZÉSI SEGÉDLET” menüpont alatt található információ. Ebben az esetben a küldött nyomdakész grafika helytelen előkészítéséből fakadó gyártási minőségért felelősséget nem vállalunk! (vékony vonalak elmosódása, túl közeli szöveg a széléhez, színek, túl kicsi betűméret, stb).

A megrendeléssel az alábbi információkat elfogadja, helytelen használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk!

Mennyiség, és kivitel függvénye. Minél többet vásárolsz, annál alacsonyabb az ár. Ha te tervezed meg a saját nyomdakész illatosítódat akkor természetesen a designra nem számolunk fel költséget, ha mintát használsz fel és a logót nekünk kell rárakni, 8500 Ft, ha teljesen mi tervezzük meg a designt akkor 14900 Ft tervezési költséget számolunk fel. Ha nem nyomdakész grafikát küldesz, akkor kérjük a “Megrendelő által küldött grafika szerkesztése és nyomdai előkészítése” opciót válaszd, melynek ára 7500 Ft.

A minimálisan rendelhető mennyiség 50 db.

eper, tenger, citrom, barack, kókusz, sárgadinnye, menta, vanília, new car, exotic, zöldalma, virág, fenyő, friss, szezonális illatok

Kapsz egy megrendelést visszaigazoló e-mailt, majd az előleg (teljes ár) kifizetését követően elkezdődik a mi munkánk. Ha kértél tervezést az átfutás 2-3 munkanap. A grafika jóváhagyása után kb. 1-2 hét a gyártás. Ha elkészültünk jelezzük és küldjük a legyártott illatosítókat.

  • átutalással,
  • Irodánkban készpénzzel (7623, Pécs Közraktár u. 1-3).

A megrendelés visszaigazolása után a teljes összeget kell kifizetni.

Abban az esetben, ha nem jött meg a rendelés az ígért időben, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen (hello@myfreshener.hu) vagy telefonon: +36 20 5027 156.

Baranya aranyában, azaz Pécsen, egészen pontosan: 7623 Pécs, Közraktár u. 1-3

Illatjelölő címke: Az illat megnevezését tartalmazó, kicsi címke.
Végzáró címke: Az illat megnevezésén felül, tartalmazza a Megrendelő logóját, illetve a hátoldalon, egy rövid felhasználási tájékoztatót.

A tárolási idő egy év, ha száraz helyen tárolják.

Igen. Egyenként, speciális illatzáró celofán fóliában. Ha kéred a tetején saját karton címkéddel is ellátjuk, felár ellenében.

Ha fokozatosan húzod le a fóliát akkor az illat időtartama körülbelül 2-3 hét, de ha egyből leveszed az egészet akkor 10-15 nap.

Igen, küldhetsz egyedi grafikát, ez esetben kérlek vedd figyelembe tervezéskor a segédletünket. Ha nincs grafikusod, mi megtervezzük vagy a sablonok alapján állítjuk össze (válassz egy mintát az oldalról).

Erre egyelőre nincs mód, aktuális illatainkról érdeklődj elérhetőségeinken.

Technológia okokból kifolyólag 1 megrendelést csak 1 formával tudunk feldolgozni.

Az általános tervezési és gyártási idő 1,5-2 hét a megrendelési előleg beérkezésétől számítva, de igénybe tudod venni az 5 napos határidőnket, azonban ez egyeztetést igényel és 40% felárral jár.

Az ár tartalmazza az illatosító mindkét oldalának nyomtatását.