HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓ ÉS MEGRENDELÉSI FELTÉTELEK 2023-01-05T08:55:10+00:00

HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓ
ÉS MEGRENDELÉSI FELTÉTELEK

LÉGFRISSÍTŐ ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓ:
Tolja ki a légfrissítőt a tasak tetején és függessze fel. Az optimális illaterősség eléréséhez hetente 1 centiméterrel csúsztassa kijjebb, végül távolítsa el a tasakot. A légfrissítő szabadon függesztendő, ne érintkezzen textil vagy műanyag felülettel! Gyermekek kezébe ne kerüljön! Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat! Bőrrel való érintkezés kerülendő! Ha az anyag bőrre kerül, azonnal bő vízzel és szappannal le kell mosni! Kerülni kell a termék környezetbe jutását!
Gyártja: www.myfreshener.hu

EGYEDI, AUTÓS REKLÁMILLATOSÍTÓVAL KAPCSOLATOS HASZNÁLATI ÉS MEGRENDELÉSI FELTÉTELEK:
-A légfrissítő szabadon függesztendő, nem érintkezhet textil vagy műanyag felülettel pl.: autó műszerfal, kárpit, levegőbeömlő stb.!
-Gyermek kezébe ne kerüljön!
-A termék illatanyagot tartalmaz!
-Bőrrel érintkezve, túlérzékenységet okozhat (nem alkalmas a test illatosítására), ha az illatosító anyag bármely felületre kerül, azonnal le kell mosni bő szappanos vízzel!
-Kerülni kell a termék környezetbe jutását!
“Saját nyomdakész grafikám van” opció választása esetében a gyártási sajátosságoknak megfelelő nyomdakész grafikát várunk.
Ehhez a “TERVEZÉSI SEGÉDLET” menüpont alatt található információ. Ebben az esetben a küldött nyomdakész grafika helytelen előkészítéséből fakadó gyártási minőségért felelősséget nem vállalunk! (vékony vonalak elmosódása, túl közeli szöveg a széléhez, színek, túl kicsi betűméret, stb).

A megrendeléssel az alábbi információkat elfogadja, helytelen használatból adódó károkért felelősséget nem vállalunk!